Mød eleverne

Familien von Wildenradt Mathiesen

Vi tror på at Marieskolen er et bedre sted for vores børn. Vi er og har været utrolig glade for Grundskolen i Tønder, hvor Helene nu går i 2. klasse, men siden Helene startede i 0. klasse er rammerne for folkeskolen blevet ændret markant. En udvikling, som ikke er til vores datters fordel. Vi har haft mange diskussioner med hinanden som forældre om det er i orden at tage Helene ud af hendes velfungerende klasse. Det mener vi det er, fordi vi er sikre på, at Marieskolen kan give hende den ekstra opmærksomhed som folkeskolen har svært ved at nå i de rammer den nu arbejder under.

Familien Lund Steffensen

Marieskolen - et bedre sted!!

Det er lige netop det vi tror på - derfor har vi valgt at melde Sarah og Julie ind på skolen. De går nu i 2. klasse på Tønder Grundskole, de trives godt i deres klasse, og har en god klasselærer. Alt i alt fungerer det fint, der hvor de nu er. MEN - hvorfor flytter vi dem så? Det spørgsmål er vi blevet mødt med mange gange! Svaret er ganske enkelt: Vi synes Marieskolen kan tilbyde dem så mange gode ting, som folkeskolen ikke kan. Bl.a. max 20 elever pr. klasse, de bliver mødt på det niveau de er osv...

Hvorfor vente til det går dårligt - inden du vælger at flytte til noget du tror/ved vil blive bedre??!!

Vi glæder os alle rigtig meget til august 2015.

Hilsen Roy og Ulla

Familien Homilius

Vi er så glade for, at Marieskolen kommer på det helt rigtige tidspunkt, hvor vores søn, Lukas, skal starte i skole.

Vi har hele tiden sagt, at hvis bare der var en privatskole i Tønder, vidste vi godt, hvor vores børn, skulle indmeldes. Vi var derfor ikke i tvivl om, hvad vi skulle vælge, da Marieskolen startede op.

Vi kunne få helt ondt i maven af at tænke på, at vores børn blot skulle være 1 blandt mange i folkeskolen. Især da vi kommer fra en meget lille børnehave, hvor nærvær og sammenhold er kendetegnende. For os er det meget vigtigt, at lærerne og personalet kender os og vores familie og vores små "særheder". Derudover tiltaler det os rigtigt meget den disciplin, som Marieskolen vil stå for, som vi pt. ikke mener, er til stede på folkeskolen.

Vi glæder os til sommeren 2015, hvor Lukas starter i 0.Kl, samt 2017, hvor lillesøster Matilde følger efter.

Familien Marcussen Meyer

Vi vælger Marieskolen for Victoria og Julie, fordi vi tror på, at det er her vores børn kommer til at udvikle sig bedst fagligt og socialt. Vi kan identificere os med værdierne som skolen står for, ikke mindst nærvær. Victoria skal starte i 2. klasse, og hun ser frem til at være sammen med nye kammerater og møde eleverne på tværs af årgangene. Julie starter i 6. klasse og glæder sig til, at der kan komme mere fokus på den enkelte elev i de mindre klassestørrelser. Vi er overbeviste om, at Marieskolen kan tage vare omkring vores børns uddannelse på den bedst mulige vis og glæder os til at blive en del af det bedste skolemiljø man kan ønske sig.