MARIESKOLEN

Samarbejdspartnere

Marieskolen er altid interesseret i at høre fra virksomheder eller andre, der vil samarbejde med os. På nuværende tidspunkt har vi et samarbejde, eller planer om samarbejde, med følgende:

UU-Tønder
Vi samarbejder med UU-Tønder. Læs mere her.

Idéakademiet
Vi samarbejder med Idéakademiet i Tønder. Idéakademiet har været med fra Marieskolens begyndelse, og har været behjælpelige i skolens opstartsfase, ligesom de stadig fungerer som sparringspartner for skolen og initiativtagerne. Se mere om Idéakademiet her. En del af samarbejdet har blandt andet været coaching/rådgivning hos coach Jens G. Friis. Læs mere om Jens her.

 

 

Tønder Sportscollege
Vi arbejder på at starte et samarbejde med Tønder Sportscollege, så eleverne på Marieskolen får mulighed for at koble en grunduddannelse med deres sportsinteresse. Læs mere om Tønder Sportscollege her.

 

 

 

Sort Safari
Vi har indledt samarbejde med Sort Safari, landets dygtigste naturvejledere, som har skabt bl.a. eventen Sort Sol.  Samarbejdet sikrer, at alle vore elever oplever Nationalpark Vadehavet i børnehøjde og kommer tæt på vilde dyr på bl.a. SælSafari. De kan få masser af spændende og udfordrende oplevelser i marsken og Vadehavet.

Vi glæder os til at invitere alle vore elever på SAFARI sammen med Sort Safari. Læs mere her.