Venteliste og søskendegaranti

På denne side kan du følge med i, om der er venteliste til Marieskolen, og, i så fald, hvor lang den er, og på hvilke trin der er venteliste.

Hvis I vil tilmelde jeres barn til Marieskolen skal I indbetale et ventelistegebyr på 500 kr., umiddelbart inden I afleverer ansøgningsskemaet.

Ventelistegebyret sikrer, at vi kun får elever på ventelisten, der reelt er interesserede, og som derfor ikke optager en plads forgæves. Vi ønsker naturligvis, at du kun skriver dit barn op til Marieskolen, hvis det reelt har interesse for jer.

For mere information læs vores indmeldelsesprocedure.

Venteliste kommende år
Der er venteliste i følgende klasser:

• ​6. kl. 2017/2018
  • 8. kl. 2017/2018
  • 9. kl. 2017/2018

• 0. kl. 2018/2019
  • 0. kl. 2019/2020
  • 0. kl. 2020/2021

Selvom der er venteliste, anbefaler vi altid, at man skriver sit barn op, hvis man ønsker en plads, da der i mange tilfælde kan ske ændringer inden skolestart.

Søskendegaranti
På Marieskolen er der søskendegaranti. Yngre søskende er garanteret en plads, såfremt de meldes ind på skolen allerede fra 0. klasse. Ønsker man derimod ikke at melde yngre søskende ind allerede fra skolestart, bortfalder garantien.

Elevtal
Skolen har på nuværende tidspunkt kapacitet til 200 elever fordelt på 10 klassetrin (0.-9.)

Pige- og drengepladser
For at sikre en god klassedynamik har vi en politik omkring fordelingen af piger og drenge i klasserne. Som udgangspunkt er kønsfordelingen 6/14 (klassekvotient altid max 20), hvilket betyder, at når der er indskrevet 14 af samme køn, er der venteliste. Dette gælder også, selvom der skulle være ledige pladser i klassen. Ledelsen kan søge dispensation for fordelingenskvotienten ved bestyrelsen.