Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /app/data/public/includes/menu.inc).

Tankerne om en privatskole i Tønder går flere år tilbage, men først i foråret 2014 blev de første seriøse, spæde skridt taget.

Værdierne, visionen og formålet med skolen lå hurtigt klar. Faglighed, dannelse, nærvær og de velkendte danske skoletraditioner er fundamentet for Marieskolens virke.

Siden foråret 2014 er der blevet lagt mange kræfter i grundlæggelsen af Marieskolen. Der er blevet arbejdet målrettet og effektivt, og vi åbnede dørene den 10. august 2015. Marieskolens grundlæggere er også skolens nuværnede ledelse, Birgitte Klippert og Sarah Røll.

Til skolestart 2015 havde vi 54 elever, og siden er elevtallet steget stødt. Til skolestart 2018 var elevtallet 165.