Skolepenge

Fra skoleåret 2021/2022 koster det 1300 kr. pr. mdr. at have sit barn gående på Marieskolen. Man betaler i 12 måneder. Søskende med samme bopælsadresse får 50 % rabat. Foruden den månedlige betaling af skolepenge er der et ventelistegebyr på 500 kr., som skal indbetales i forbindelses med afleveringen af ansøgningsskemaet, og et optagelsesgebyr også på 500 kr. som skal indbetales efter optagelsessamtalen.

Skolepengene er forudbetalt. Vi benytter PBS, som skolepenge betaling, skal tilmeldes.

SFO-betaling
Det koster 800 kr. pr. mdr. for en fuldtidsplads (10+ timer ugentligt) i Marieskolens SFO og 500 kr. pr. mdr. for en deltidsplads (0-10 timer ugentligt).

Dertil kan der tilkøbes morgen-SFO og ferie-SFO.

Læs mere om Marieskolens SFO her.

Der er planlagt prisstigninger på 50 kr. pr. 1. august 2022

Udgifter til diverse
Foruden ovenstående udgifter er der af og til forældrebetaling til lejrskoler, ekskursioner, fællesarrangementer og lignende. Betalingen af disse bliver varslet i god tid, og opkræves også via PBS.

Hvis du vil vide noget om fripladstilskud, er der informationer herom her.